Looking For Anything Specific?

Yaşamak Güzel Şey Doğrusu : Her gün yeni bir başlangıçtır!: YAŞAMAK GÜZEL ŞEY!.. - 15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır.

Yaşamak Güzel Şey Doğrusu : Her gün yeni bir başlangıçtır!: YAŞAMAK GÜZEL ŞEY!.. - 15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır.. Üstat ne güzel kaleme almış. Yaşamak güzel şey dogrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnin yani kendinden korkmuyorsan. .kimseden korkmuyorsan dünyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Ama olan bitenin farkına varmadan; 15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır.

Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnın yani kendinden korkmuyorsan. Dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Yaşamak güzel şey, çok güzel şey doğrusu yaşamak. Güveniyorsan iyi günler bekliyorsan hele iyi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu.

Usta Oyuncu Göktay, "Yaşamak Güzel Şey"İn Çekimlerinde ...
Usta Oyuncu Göktay, "Yaşamak Güzel Şey"İn Çekimlerinde ... from foto.haberler.com
O hastaneden o hastaneye gönderilerek. Tam onyedi gün hasta yattım. Çok güzel şey yaşamak güzel şey doğrusu. Yaşamak çok güzel şey doğrusu. .kimseden korkmuyorsan dünyada dostuna güveniyorsan iyi günler bekliyorsan hele iyi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse. Dostuna güveniyorsan, iyi günler bekliyorsan hele, iyi günlere inanıyorsan. Çok güzel şey yaşamak güzel şey doğrusu.

Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse.

Ekim 13, 2016 by serkan sorguç yorum bırakın. O hastaneden o hastaneye gönderilerek. .kimseden korkmuyorsan dünyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. ''yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnın yani kendinden korkmuyorsan. İyi günler bekliyorsan hele, i̇yi günlere inanıyorsan, üstelik hava da güzelse, yaşamak güzel şey 15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır. Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse. Yani kendinden korkmuyorsan kimseden korkmuyorsan dünyada. Üstelik hava da güzelse, yaşamak güzel şey, çok güzel şey doğrusu. Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse. Tam onyedi gün hasta yattım. Güveniyorsan iyi günler bekliyorsan hele iyi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa birde.

Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Çok güzel şey yaşamak güzel şey doğrusu. O hastaneden o hastaneye gönderilerek. Hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa birde. 15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır.

Zuzuların Annesi...: YAŞAMAK GÜZEL ŞEY,ÇOK GÜZEL ŞEY DOĞRUSU!
Zuzuların Annesi...: YAŞAMAK GÜZEL ŞEY,ÇOK GÜZEL ŞEY DOĞRUSU! from 3.bp.blogspot.com
.kimseden korkmuyorsan dğnyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnın. Dostuna güveniyorsan, iyi günler bekliyorsan hele, iyi günlere inanıyorsan. .kimseden korkmuyorsan dünyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. .kimseden korkmuyorsan dünyada dostuna güveniyorsan iyi günler bekliyorsan hele iyi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. .kimseden korkmuyorsan dünyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. .kimseden korkmuyorsan dünyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Çok güzel şey yaşamak güzel şey doğrusu.

15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır.

.kimseden korkmuyorsan dğnyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse. O hastaneden o hastaneye gönderilerek. Çok güzel şey yaşamak güzel şey doğrusu. Yaşamak güzel şey dogrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnin yani kendinden korkmuyorsan. Güveniyorsan iyi günler bekliyorsan hele iyi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. 15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır. Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnın yani kendinden korkmuyorsan. İlgili içerikler yazarın diğer içerikleri. 15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır. .kimseden korkmuyorsan dünyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Çok güzel şey yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de. Dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu.

Dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Her şeye ve herkese rağmen yaşadığını hatırlatmış. Elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün. Yaşamak güzel şey, çok güzel şey doğrusu yaşamak. Dostuna güveniyorsan, iyi günler bekliyorsan hele, iyi günlere inanıyorsan.

Yaşamak ne güzel şey Anlayarak, bir usta kitap gibi ...
Yaşamak ne güzel şey Anlayarak, bir usta kitap gibi ... from i.pinimg.com
.kimseden korkmuyorsan dünyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. .yani kendinden korkmuyorsan kimseden korkmuyorsan dünyada iyi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu! Çok güzel şey yaşamak güzel şey doğrusu. Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnın yani kendinden korkmuyorsan. İlgili içerikler yazarın diğer içerikleri. Dostuna güveniyorsan, iyi günler bekliyorsan hele, iyi günlere inanıyorsan. Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnın. Elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün.

Güveniyorsan iyi günler bekliyorsan hele iyi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu.

Hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnın. ''yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnın yani kendinden korkmuyorsan. Güveniyorsan iyi günler bekliyorsan hele iyi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. Yaşamak güzel şey doğrusu üstelik hava da güzelse hele gücün kuvvetin yerindeyse elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün hele kar gibiyse alnın. Ama olan bitenin farkına varmadan; Yaşamak çok güzel şey doğrusu. 15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır. Elin ekmek tutmuşsa bir de hele tertemizse gönlün. O hastaneden o hastaneye gönderilerek. 15 mayıs 2020 tarihli sabah kaydında, melih cevdet anday'ın yaşamak güzel şey doğrusu isimli şiiri paylaşılmıştır. Ekim 13, 2016 by serkan sorguç yorum bırakın. .kimseden korkmuyorsan dğnyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu. .kimseden korkmuyorsan dğnyada dostuna güveniyorsan i̇yi günler bekliyorsan hele i̇yi günlere inanıyorsan üstelik hava da güzelse yaşamak güzel şey çok güzel şey doğrusu.

Çok güzel şey yaşamak güzel şey doğrusu yaşamak güzel şey. Tam onyedi gün hasta yattım.

Posting Komentar

0 Komentar